En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal şûra derisı, Uray Başkanı Ertuğrul Çetin kafakanlığında yapıldı.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan derin nazarıitibar ile yan yana yeni yerleşim yerlerinin çoğalması dolayısıyla erişim ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak bağırsakin yatırımlarına devam ediyor.

Ankara, Pursaklar seçim geriları 2024 yılında da tıpkı diğer yıllardaki seçimlerde başüstüneğu kabil oy tevdi nöbetleminin sona ermesiyle alay malay heyecanla kovuşturulma diliyor. Sandıkların kapanması ve oy sayımının kellelamasıyla birlikte şekillenen sonuç tablosu Güçlü Seçim Yerleşmiş YSK'nın neşriyat yasağını kaldırmasının arkası sıra netleşmeye temelladı.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın içsel havasını yurttaşlara en uz şekilde hissettirmek namına biriyi farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden oflaz etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

The Green Park hotel katışıksız excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the yer altı treni station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay as comfortable bey possible.

Sizlere elan yeğin hizmet verebilmek karınin sitemizde çerezlere yan veriyoruz Çerez politikamız karşı bilgi edinmek dâhilin tıklayınız Ikrar et

The pursaklar gundem Green Park hotel katışıksız excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the yer altı treni station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay bey comfortable kakım possible.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması için satın saha kişinin tapu fotokopisi ile Gayrimenkul Vergisi servisimize müracaat etmeleri gerekmektedir.

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara gereğince nısıfsı timar, yarısı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin salname geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, gayrı 25 hanenin almanak geliri gine Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

• İnternet sitesinin işlevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Ramazan ayının tinsel iklimini en bol şekilde hissettirebilmek için Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde düzenlediği birbirinden berceste etkinliklerle, kaza ahaliına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

• İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Seçime peklacak siyasi partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar ilçesinin sefer kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page